Whiteboard video maken

Om het verhaal dat u wilt vertellen te verduidelijken kunt u een whiteboard video laten maken. Uw boodschap wordt uitgelegd met behulp van animatie en eventueel spraak. Een whiteboard video heeft een schetsmatige uitstraling. Het is een laagdrempelige en eenvoudige manier om uw boodschap over te brengen. Eigenlijk net alsof het voor u uitgetekend of uitgeschreven wordt. Vaak wordt ook een hand met een pen in beeld gebracht om dit kracht bij te zetten.

Whiteboard video maken

Verduidelijking van uw boodschap

Vroeger in de klas werd de lesstof al verduidelijkt door tekst en tekeningen op het schoolbord. En ook nu worden tijdens presentaties vaak flip overs gebruikt. Met een whiteboard video maken we hiervan een digitale variant. U kunt deze video direct delen met uw (toekomstige) klanten op uw website of gebruiken tijdens presentaties en lezingen. Hoe u uw whiteboard video ook wilt gebruiken, bij Anymations bent u aan het juiste adres om deze te realiseren.

Onze werkwijze

Om een whiteboard video te maken wordt gebruik gemaakt van een eenvoudige, schetsmatige stijl. Hierdoor is de whiteboard video een betaalbare animatie en kunt u snel resultaat verwachten. Anymations kenmerkt zich door onze recht door zee instelling en transparante werkwijze. Wij gaan direct met u in gesprek om de inhoud van de whiteboard video te bepalen. Wat wilt u vertellen en verduidelijken? Dit wordt vervolgens vormgegeven in het creatieve proces. Natuurlijk wordt u van alle stappen op de hoogte gehouden. Na oplevering ontvangt u van ons het videobestand. Het is ook mogelijk om deze direct op uw youtube kanaal te uploaden.

Onze experts in uitleg staan u graag te woord.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u direct gebruik maken van onze diensten, vul dan het inschrijfformulier in. Wij komen hier binnen 24 uur bij u op terug.