Uitleg video

Om een bedrijf, product of dienst voor te stellen, wordt steeds vaker gebruik gemaakt van een uitleg video. Anymations is gespecialiseerd in het maken van uitleg video’s, infographics en animatie video’s. Met een uitleg video kan op een laagdrempelige en toegankelijk manier, complexe informatie verteld worden aan een groter publiek. Door de informatie te visualiseren wordt het levendig en wordt de informatie door de ontvanger anders en beter verwerkt dan alleen platte tekst. Er zijn verschillende type uitlegvideo’s mogelijk zoals een relatief eenvoudige whiteboard video of een infographic animatie.

Visualiseren van informatie

Allereerst maakt u een keuze in het type uitleg video. Daarna gaan we voor u aan de slag. Onze werkwijze is als volgt:

  1. De doelstelling en het script
  2. Storyboard
  3. Voice over
  4. Lancering

De doelstelling en het script
In de eerste fase willen we graag meer weten over het verhaal wat u wilt vertellen en wat uw doelstelling is. Dit gaan we vervolgens opdelen in mini-doelstellingen en dit resulteert uiteindelijk in een inhoudsopgave.

Storyboard
In de storyboard fase begint het creatieve deel. Het doel van deze fase is het visualiseren van de inhoudsopgave uit de vorige fase. Er wordt geschetst en een script gemaakt. De animatie video komt tot stand.

Voice over
De voice over is een kwestie van het inspreken van het door ons geschreven en door u goedgekeurde script. U kunt zelf kiezen uit een aanbod van stemmen die uw uitleg video kunnen inspreken.

Lancering
Als de video klaar is, kan deze worden gelanceerd. U ontvangt het video bestand rechtstreeks of wij kunnen het voor u uploaden op uw eigen Youtube account.

Onze experts in uitleg staan u graag te woord.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvende prijsopgave

Wilt u meer informatie over de uitleg video of infographic animatie? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord. Wil je gebruik maken van onze diensten? Vul dan het inschrijfformulier in.