Infographic animatie

Met een infographic animatie kunt u op een interessante manier uw verhaal vertellen. Het is meer dan bewegende grafiekjes, plaatjes of tekst. Er zit een verhaal achter, uw verhaal. Een infographic animatie is een leuke manier om cijfers en statistieken in beeld te brengen. Uw jaarverslag komt bijvoorbeeld beter uit de verf in een infographic dan wanneer mensen het hele verslag moeten lezen. Ook nieuwszenders maken vaak gebruik van infographic animaties. Bijvoorbeeld rond economische onderwerpen of bij verkiezingen.

Infographic animatie

Vertel uw verhaal aan uw (toekomstige) klanten

Wilt u ook een verhaal vertellen aan uw (toekomstige) klanten? Bijvoorbeeld over wat uw bedrijf doet of over uw nieuwe product of dienst? Dan kunt u bij Anymations terecht voor het maken van een infographic animatie. In deze bewegende infographic vertelt u het verhaal dat u belangrijk vindt voor uw klanten.

Over Anymations

Anymations houdt zich ruim 8 jaar bezig met het maken van infographic animaties en uitlegvideo’s. Naast onze ruime ervaring houden we ook onze kennis up to date waardoor we altijd op de hoogte zijn van nieuwe (technische) mogelijkheden. We werken transparant, zijn recht door zee en leveren snel. Doordat we vaste prijzen hanteren, weet u direct waar u aan toe bent en komt u niet achteraf voor verrassingen te staan. ‘What you see is what you get’ geldt absoluut voor Anymations.

Onze experts in uitleg staan u graag te woord.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Naast een infographic animatie en uitlegvideo kunt u bij Anymations ook een whiteboard video laten maken. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Onze enthousiaste experts vertellen u graag meer. Vul het contactformulier in met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij zijn op werkdagen tot 19.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 010-2230825.