Animatie video laten maken

Wilt u een animatie video laten maken voor uw bedrijf? Dan bent u bij Anymations aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van infographics, 3D animaties en uitleganimaties. Door een animatie video te laten maken, kunt u uw bedrijf, product of dienst voorstellen aan uw klanten. Door de geanimeerde manier van vertellen, kunnen complexe producten inzichtelijk gemaakt worden en kan een droog verhaal op een leuke manier verteld worden.

Animatie video laten maken

Verschillende pakketten

Anymations heeft ruim 8 jaar ervaring in het maken van animatie video’s. Vanuit onze kennis en ervaring hebben wij drie pakketten opgesteld. Speciaal voor de startende ondernemer met een klein budget is er de simpele en duidelijke infographic. De kosten van dit pakket bedragen €599,00, dit is exclusief voice over. Wanneer u inhoudelijk iets meer wilt, dan kunt u kiezen voor het pakket van €1299,00. Bij dit pakket wordt de animatie video geheel in uw eigen huisstijl uitgevoerd en inclusief een voice over naar wens. Daarnaast is een op maat gemaakte 3D Virtual Reality animatie mogelijk. U kunt een 3D virtual reality animatie video laten maken vanaf €2499,00.

Spoedopdrachten

Ook voor spoedopdrachten kunt u bij ons terecht. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen binnen 72 uur het verwachte resultaat leveren, zelfs inclusief voice over. Wilt u met spoed een animatie video laten maken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze experts in uitleg staan u graag te woord.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Wilt u ook een uitleg video laten maken? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kunnen u adviseren over welk pakket het beste bij u en uw wensen past. Vul het contactformulier op de website in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.